Despre noi

Zillmann Zsuzsa

Drag Vizitator / Dragă Vizitatoare!

Te salut cu drag pe pagina produselor Herbio!

Mă numesc Zillmann Zsuzsa, și sunt fondatoarea Herbio. Bunic biolog, părinți farmaciști  – probabil aveam nevoie de această moștenire ca să pornesc pe drumul acesta minunat. Deși, pe parcursul timpului s-au schimbat ingredientele utilizate, s-a dezvoltat paleta de produse, apar noi și noi rețete, grija și temeinicia celor de odinioară, modalitatea de abordare a ingredientelor, dragostea față de manualitate – toate sunt necesare pentru munca din care s-au născut produsele mele.

Actualmente mi-am terminat studiile în Institutului de Aromaterapie Panarom din Budapesta, și am devenit tehnician maseur, deoarece sunt de părere că aceste cunoștințe sunt imperios necesare pentru o muncă care este puțin mai mult decât simpla producere a unor cosmetice, deoarece se apropie și de terapie, de îngrijire a sufletului.

Familia de produse Herbio poate fi considerată și un drum de autocunoaștere. Rețetele formulate personal sunt și erau gândite și elaborate pentru diversele nevoi ale membrilor de familie și a cunoștințelor. Am căutat ir pentru problemele copiilor mei, cât și pentru ale mele personal, care întrun final au fost găsite după o studiere și experimentare lungă, dar și în continuare, găsesc noi metode de abordare pentru diversitatea problemelor cu care mă întâlnesc. Și astăzi încă formulez rețete care sunt construite după cerere personală. Deoarece această etapă de experimentare o consider cea mai valoroasă dintre toate! Avem discuții cu cremele mele în dezvoltare, câteodată ne certăm, câteodată ne sărutăm….

Astăzi Herbio conține o gamă variată de produse, luând în considerare necesitățile de îngrijire al fiecărui membru al corpului. În formularea rețetelor este primordial ca în conținutul acestora să intre doar acele ingrediente, care sunt necesare, astfel că amestecurile de uleiuri conțin doar uleiuri, vitamine și uleiuri esențiale. Uleiurile utilizate sunt exclusiv uleiuri vegetale, presate la rece, în limita posibilităților, certificate bio.

Nici săpunurile nu vă vor mirosi de la distanță, fiindu-le caracteristic un parfum discret și plăcut de plante, iar uleiurile esențiale din compoziția acestora sunt în mare parte cu efect terapeutic. Produsele nu conțin uleiuri minerale, conservanți sintetici, cam orice fel de ingrediente sintetice, astfel că produsele mele, având în vedere totalitatea ingredientelor, sunt complet lipsite de chimicale, de ingrediente sintetice și artificiale, până și parfumarea lor este realizată exclusiv cu utilizarea de uleiuri esențiale.

Așa s-a formulat această familie de produse încontinuu lărgită, la care acum Dragă Vizitatoare / Dragul meu Vizitator poți participa și tu. Îndrăgește-mi și Tu comorile. Lasă să-ți hrănească, îngrijească și să-ți iubească tenul. Să-ți curețe sufletul.

Te salut în lumea Herbio!

Zillmann Zsuzsa,

fondatoarea Herbio