Rólunk

Kedves Idelátógató!

Szeretettel köszöntlek a Herbio termékcsalád honlapján!

Zillmann Zsuzsa vagyok, a Herbio alapítója. Biológus nagytata, gyógyszerész szülők ­- valószinűleg kellett a családi örökség, hogy belefogjak ebbe a csodálatos kalandba. Hiszen, habár az idők során változtak az alapanyagok, bővült a paletta, új és új receptek jelentek meg, a régiek gondossága, alapossága, az alapanyagokkal való bánásmód, a kétkezi munka szeretete, mind kell ahhoz a munkához,  aminek eredményeként megszületnek termékeim. Nemrég befejeztem tanulmányaimat  a budapesti Panarom Aromaterapeuta Intézet hallgatójaként, illetve masszázsterapeuta vizsgát is tettem, ugyanis azt gondolom, az itt nyert tudás elengedhetetlen egy olyan munkához, ami több, mint egyszerű kozmetikumok előállítása, hiszen a gyógyászathoz, a lélek ápolásához is közelít.

Maga a Herbio termékcsalád egy önismereti túra eredményének is tekinthető. Szó szerint „kikavartam” magam egy kínos életszakaszból. Önállóan összeállított receptjeimet a családtagok, az ismerősök kérései alapján dolgoztam ki és fejlesztettem. A gyermekeim, és a magam bőrproblémáira, érzékenységeire is kerestem az ellenszert, amit hosszas olvasás, tanulás, kísérletezgetés útján találtam meg, de azóta is folyamatosan újabbakra, változatosabbakra lelek. Ma is gyakran készítek olyan terméket, amelyet valamilyen személyes kérés alapján kísérletezek ki. Ugyanis ezt a kisérleti fázist élvezem a legjobban. Beszélgetünk az alakuló krémeimmel, néha veszekszem velük, néha puszit kapnak…

Mára már széles termékpalettával rendelkezik a Herbio, minden testrész igényeit figyelembe véve. A termékek kialakítása során szem előtt tartom, hogy csak azok a hozzávalók kerüljenek bele a termékbe, melyeknek ott valóban helye, szerepe is van, így az olajkeverékek valóban kizárólag olajokból készülnek, vitaminok és illóolajak hozzáadásával. A felhasznált olajak pedig kizárólag hidegen préseltek, lehetőség szerint bio minősítésűek.

A szappanok sem illatoznak messziről, finom, diszkrét illat jellemzi őket, és az illóolajok zömében terápiás céllal kerülnek a szappanokba. A receptekből kihagytam a a kőolajszármazékokat, a szintetikus tartósítószereket, és minden szintetikus adalékanyagot, így a termékek, minden összetevőt tekintve teljes egészében vegyszerektől, szintetikus és mesterséges anyagoktól mentesek, még az illatosításra is kizárólag  illóolajokat használtam fel.

Így állt össze az a folyamatosan bővülő termékcsalád, amihez most már Kedves Idelátogató ezen az úton is hozzájuthatsz. Kedveld meg Te is kincseimet. Hagyd, hogy táplálják, óvják, szeressék a bőröd. Megtisztitsák a lelked.

Üdvözöllek a Herbio világában!

Zillmann Zsuzsa,

a Herbio alapítója